19.5 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

El Badalona Centre Internacional de Negocis reprèn de forma presencial la Matinal de la Reempresa

Avui s’ha reprès al Badalona Centre Internacional de Negocis i Convencions de Badalona (BCIN) la Matinal de la Reempresa, una jornada de caràcter supramunicipal on hi participen els Centres Locals de Serveis a les Empreses (punts d’atenció amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda) de Badalona i de Santa Coloma de Gramenet. L’acte ha comptat amb la presència del primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès 

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, per al qual una o més persones accedeixen a la propietat d’una empresa, ja en funcionament, per fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la, cosa que redueix la incertesa i el risc d’emprendre des de zero. 

L’objectiu de la jornada és precisament dinamitzar la compra i venta d’aquestes empreses i on s’han oferts activitats de difusió del servei, conferències per compradors i venedors i un espai de matchings, on es convida una petita mostra d’empreses de la zona per mantenir reunions ràpides amb (re)emprenedors interessats en la seva compra.  

Segons el primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, “malgrat les situacions de crisi les empreses de la nostra ciutat s’han anat transformant per adaptar-se als nous temps i continuar sent competitives i aquesta jornada serveix perquè moltes empreses que han patit alguna crisi, com ara la de pandèmia, i que volen evitar el tancament poden, a través d’aquest programa, garantir la seva continuïtat”. Segons Montornès “a Badalona gràcies a aquest programa s’ha pogut evitar el tancament de 122 empreses i salvar 300 llocs de treball”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles