22.5 C
Badalona
viernes, junio 24, 2022
spot_img

L’alcalde Rubén Guijarro es reuneix amb el ministre de Cultura, Miquel Iceta, per abordar els reptes més immediats de Badalona en l’àmbit cultural i esportiu 

L’alcalde Rubén Guijarro s’ha reunit aquest dimarts al matí a Madrid amb el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, per tractar els reptes més immediats de Badalona en l’àmbit cultural i esportiu, enfortir les relacions entre les institucions i treballar en possibles fórmules de col·laboració. Aquesta trobada respon a la voluntat de l’alcalde Guijarro de bastir ponts i afavorir la complicitat entre les diferents administracions per poder dur a terme els diferents projectes de futur que ha d’afrontar Badalona. 

Guijarro ha agraït al ministre Iceta “la seva disposició per actuar conjuntament en iniciatives que suposin un salt endavant per Badalona i per la comarca del Barcelonès Nord”. “Des del Govern municipal treballem diàriament per restablir les aliances i les relacions amb totes institucions per tal de ressituar-nos en el mapa, exportar una imatge positiva de la nostra ciutat i poder abordar i assolir reptes que milloraran les condicions de vida dels veïns i veïnes de Badalona”, ha conclòs l’alcalde.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,614SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles