20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

El Festival Internacional de Màgia de Badalona tancarà la seva 22ena edició amb la Gala Solidària del 6 de març al Blas Infante

El Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang arriba a la recta final de la seva 22ena edició amb la Gala Solidària de Màgia, que tindrà lloc el proper diumenge 6 de març a les 18h al Teatre Blas Infante. Un any més, la gala de clausura del festival potenciarà la màgia jove amb els millors mags i magues del moment. Presentada per Àlex Gilabert, l’última gala del festival comptarà amb les actuacions de l’il·lusionista Layos, les tres magues de la comarca de l’Urgell Next Generation, l’osonenca Maga Game i, per últim, el Mag Nil, actual Premi Jove Li-Chang 2022.  

Una última jornada plena de dinamisme i màgia jove que farà de colofó del Festival Internacional de Màgia de Badalona. Enguany, també, la recaptació de la gala es destinarà a Solidarimàgia, una iniciativa que acosta la màgia a tothom i a tot arreu. Amb aquesta edició el projecte tornarà a Senegal per oferir els seus espectacles i tallers de màgia als hospitals oncològics infantils, orfenats, leproseries de Dakar i a les escoles aïllades al mig de la sabana africana, entre d’altres. 

Aquest passat cap de setmana, el Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang ha portat a la ciutat de Badalona el millor talent mundial en el món de l’il·lusionisme a través de les Gales Internacionals, en les quals el mag Arno s’ha alçat amb el Premi Li-Chang. La Regidora de Cultura, Anna Maria Lara, ha fet entrega d’aquest guardó a l’actuació que ha obtingut el major reconeixement per part del públic assistent. Per la seva part, el guanyador de la Menció Honorífica d’enguany, Josep Maria Garcia Andrada, de sobrenom artístic “Skuesker”, també ha rebut públicament, de mans de l’Alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, el guardó en reconeixement a la seva llarga afició al món de la màgia.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles