11.7 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

El nou hotel

Els anys 80 van aconseguir que Badalona es reconciliés amb el mar, i van fer que la recuperació de la qualitat de les aigües de bany posés de manifest la importància de la platja i la façana del litoral per la ciutat. Som a l’any 2022 i aviat l’Hotel Sallés Marina Badalona serà ja una realitat. Darrera anys d’espera aviat s’obriran les portes d’aquest nou espai.

L’establiment de quatre estrelles està ubicat al carrer Eduard Maristany 227 i compta amb 15 plantes i amb 204 habitacions; tres restaurants oberts al públic, i un altre situat a la planta baixa que funcionarà les 24 hores. L’hotel disposa de piscina, de varies terrasses i d’unes vistes espectaculars damunt el litoral barcelonès, a mes compta amb cinc sales de reunions que permetran projectar l’hotel com centre de convencions, i portar a terme esdeveniments de caire empresarial.

L’hotel Sallés està especialitzat en serveis Wellness, es tracta d’una oferta vacacional molt sol·licitada pels clients que cerquen convertir la seva estada en una experiència de  benestar. Aquest nou concepte hoteler inclou serveis de massatges, spa, dietes saludables, i  tot tipus de programes adreçats al descans i a la salut. Un lloc ideal on connectar ment, cos i esperit.  

L’hotel ha apostat per un disseny innovador per tal que els clients se sentin que estan allotjats a un lloc únic. La proposta interiorista de l’hotel està basada en colors neutres i textures suaus, privilegiant l’ús de la fusta i la incorporació de la vegetació com element decoratiu. El disseny de les habitacions està inspirat en les cabines de vaixell, tractant de recrear una atmosfera marinera utilitzant colors clars i tènues. Cadascuna de les habitacions disposa de TV amb canals via satèl·lit i bany privat.

Una ciutat no s’acaba mai de construir. Malgrat haver estat el turisme un dels sectors econòmics menys desenvolupats a la ciutat, van ser els governs socialistes el que varen desenvolupar a Badalona el pla estratègic de turisme i el pla d’hotels. Els/les socialistes de Badalona han treballat sempre per la transformació econòmica i social de la ciutat, apostant pel desenvolupament de projectes com el BCIN, el Museu, l’Hospital de Badalona…; s’han esforçat sempre per la creació de riquesa i la seva distribució social, per la política del progrés, mostra d’això, és l’acord del govern actual per tal que el nou hotel fomenti la contractació de veïns/es de Badalona.

El nou hotel juntament amb el desenvolupament del canal del Gorg dotaran a la ciutat de una nova centralitat. Mirant el mar i navegant pels meus pensaments de ben segur que l’Hotel Sallés Marina Badalona contribuirà a la promoció turística de Badalona i continuarà creant orgull i marca de ciutat como un més dels elements difusors de tots els atractius que posseeix la ciutat de Badalona. Un nou hotel que permetrà donar a conèixer el patrimoni històric, artístic y cultural de Badalona.

Mari Carmen Lozano Pareja

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles