16.9 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

L’Ajuntament i el Club Joventut Badalona renoven el contracte de patrocini durant quatre anys més 

La pista central del Palau Municipal d’Esports ha acollit aquest dilluns 7 de febrer l’acte de presentació del nou contracte de patrocini de l’Ajuntament i el Club Joventut Badalona. L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el president del club de bàsquet, Juan Antonio Morales, han donat a conèixer els detalls d’aquest nou contracte de patrocini que té una vigència de quatre anys i un import de 5.808.000 euros (IVA inclòs). L’acte ha comptat també amb la presència a la pista dels jugadors que integren el primer equip de la Penya i del seu entrenador, Carles Duran, així com del regidor d’Esports en funcions, Jordi Subirana. 

Aquest és el segon contracte de patrocini que signen l’Ajuntament i el Club Joventut Badalona. El primer va entrar en vigor l’any 2017 i va tenir també una vigència de quatre anys. L’import econòmic anual del patrocini es manté en els mateixos termes que el contracte anterior: 1.452.000 euros (IVA inclòs). 

Amb la signatura d’aquest nou contracte, el Club Joventut Badalona seguirà lluint la marca “Badalona és futur” en la samarreta del primer equip i en altres suports de difusió del club de bàsquet com el web, les xarxes socials, la publicitat estàtica i lluminosa del Palau Municipal d’Esports, la sala de premsa, el videomarcador, etc.

L’objectiu del contracte de patrocini és seguir donant suport al Club Joventut Badalona, fer difusió de l’esport del bàsquet i dels valors associats a la seva pràctica i publicitar la marca “Badalona és futur”, potenciant la imatge d’aquesta ciutat com un municipi que dona suport a l’esport i a la seva promoció. A la vegada es vol incrementar la reputació, notorietat social i imatge pública de Badalona. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Gujarro, ha mostrat la seva satisfacció per la renovació durant 4 anys més del contracte de patrocini amb el Club Joventut Badalona perquè: “la Penya és el principal ambaixador que té la ciutat i prorrogar aquesta simbiosi entre el club i Badalona és una gran notícia per a tothom”. L’alcalde ha afegit que: “Estem molt satisfets d’haver renovat el patrocini amb les mateixes condicions que l’anterior contracte perquè els estudis d’impacte ens indiquen que el retorn econòmic per a la ciutat és el doble de la inversió realitzada”. 

El president del Club Joventut Badalona, Juan Antonio Morales, ha valorat la renovació tot remarcant que: “La imatge de la ciutat ha estat molt dignament representada pel Joventut. Som la institució amb més repercussió pública i ens identifiquem plenament amb l’eslògan de Badalona és futur, amb aquest objectiu principal de projectar una imatge positiva de la ciutat”. El president de la Penya ha conclòs assenyalant que “el Club Joventut Badalona sempre serà una eina més al servei de la ciutat”. 

Cal recordar que “Badalona és futur” és la mateixa marca que l’Ajuntament de Badalona també promociona des de l’any 2019, mitjançant altres contractes de patrocini, a través de l’altra gran entitat esportiva de la ciutat, en aquest cas de futbol, el Club de Futbol Badalona. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles