15.9 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

Actualització dels règims de visites als centres de BSA

Aquest dimecres 20 d’octubre s’actualitza la normativa d’accessibilitat als centres de BSA. En concret, els règims de visites als pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i al Centre Sociosanitari El Carme de BSA seran de dilluns a diumenge de 12.30 a 20.30 hores. Un familiar, preferiblement amb la pauta vacunal completa, i respectant les mesures de prevenció –mascareta, distància, higiene de mans- podran visitar els pacients ingressats. La única excepció són els pacients COVID-19 positius que podran rebre les visites en les mateixes condicions a partir del 7è dia d’ingrés. En el cas concret del Centre Sociosanitari El Carme, els usuaris i familiars també podran fer ús dels espais comuns.

Per seguretat, no es permet la lliure circulació pels centres de BSA. Per tant, els usuaris que tenen visites, proves o consultes programades a qualsevol dels centres de BSA hauran de venir sense acompanyants excepte que sigui necessari com és el cas dels menors, dependents o situacions especials.

BSA vol agrair la responsabilitat i esforç de tots els agents implicats, especialment dels usuaris i familiars per col·laborar i adaptar-se a les mesures que tenen un únic objectiu: preservar la salut individual i col·lectiva.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles