14.7 C
Badalona
jueves, junio 13, 2024
spot_img

L’Ajuntament reparteix més de 25.000 bosses als mercats, els encants i als comerços per incentivar les compres a Badalona

L’Ajuntament de Badalona ha iniciat avui dimecres 6 d’octubre, al passeig de La Salut, el repartiment de 25.000 bosses entre els clients dels mercats, encants i les diferents associacions de comerciants de la ciutat per incentivar les compres al comerç badaloní. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; la segona tinent d’alcalde i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera; la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Rosa Bertran; el regidor de l’Àrea de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona i regidor del districte Miguel Jurado i la presidenta de l’Associació de Comerciants del Passeig de La Salut, Núria Rodríguez.  

Aquesta actuació s’emmarca dins de les activitats de la campanya ‘Badalona t’ho dona’ posada en marxa des del passat mes de gener amb l’objectiu d’incentivar les compres al comerç local. La iniciativa es fa amb la col·laboració dels representants de l’hostaleria, marxants, restauradors, mercats municipals, autònoms, etc., amb l’objectiu que la ciutadania faci les seves compres i consumeixi a Badalona, donant suport als establiments comercials, a l’hostaleria i a la restauració afectats per les conseqüències derivades de la pandèmia per la Covid19. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat durant que “el Govern municipal és conscient de les dificultats que passa el comerç local després de la pandèmia i el fet d’obsequiar als clients i clientes amb aquestes bosses és una iniciativa simpàtica que contribueix, sumats a altres ajudes que hem impulsat de suport als autònoms i petites empreses, a dinamitzar el comerç i fomentar el consum local i, a la vegada, a contribuir a la millora de l’economia de la ciutat”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles