26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona inicia les obres de millora del ferm de la calçada del carrer d’Enric Borràs

Aquesta setmana han començat les obres de millora del ferm de la calçada del carrer d’Enric Borràs. Actualment s’estan executant reparacions en les voreres i en els pròxims dies s’iniciaran les actuacions per millorar l’asfalt de la via. Un cop s’hagi enllestit l’actuació, que ja va ser comunicada amb anterioritat als veïns de la zona, s’executaran treballs d’urbanisme tàctic per reduir la velocitat dels vehicles i evitar que s’aparqui a la vorera i es prohibirà la circulació de camions per la via.  

L’empresa encarregada d’executar les obres és Rogasa Construcciones y Contratas, que també farà les actuacions de millora del ferm de l’avinguda de Mònaco entre el carrer Sicilia i el carrer Wagner i del carrer Sant Bartomeu. El pressupost de l’actuació en aquests tres carrers és de 459.000 euros.  

Les obres de millora del ferm i les voreres i les actuacions d’urbanisme tàctic que es faran després tenen per objectiu continuar amb el procés de pacificació del carrer d’Enric Borràs, que va començar fa uns mesos amb la reducció d’un 35% del trànsit d’autobusos. La reducció del pas d’aquests vehicles per via va arribar gràcies al diàleg de l’Ajuntament amb els veïns de la zona per modificar el recorregut de les línies M1 i M6 amb la voluntat de disminuir el soroll en aquest carrer.  

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “aquesta és una actuació que feia temps que els veïns de la zona reclamaven i que permetrà millorar la mobilitat de la zona i la qualitat de vida de la gent que hi viu”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles