21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Badalona commemora divendres 1 d’octubre el Dia Internacional de la Gent Gran

L’Àrea de Gent Gran, Ciutadania i Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI, de l’Ajuntament de Badalona ha organitzat aquest divendres, 1 d’octubre, un acte institucional per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran, que tindrà lloc a partir de les 10.30 hores al Museu de Badalona. 

L’acte institucional comptarà amb representants dels casals i d’entitats de gent gran de la ciutat així com amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Ciutadania i Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI, Florència Badia Aviño. Durant l’acte es donarà lectura a un Manisfest en relació amb el Dia Internacional de la Gent Gran. 

Al voltant d’aquest dia internacional l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona ha organitzat dues activitats més: 

  • Masterclass de Taitxí per a la gent gran, que tindrà lloc el dimecres, 6 d’octubre, de 10.30 a 11.30 hores a la platja del Coco de Badalona. 
  • Xerrada sobre el Benestar emocional en les persones grans i sessió de risoteràpia que tindrà lloc el dimarts, 19 d’octubre que es farà al Museu de Badalona el pròxim dia 19 d’octubre, de 17 a 20 hores. 

L’aforament per assistir a aquests actes és limitat. Les persones interessades a participar-hi poden demanar més informació i fer les inscripcions a través del telèfon de Gent Gran: 93 483 29 71, o bé enviant les dades per correu electrònic a gentgran@badalona.cat, tot indicant l’activitat en la qual s’està interessat o interessada. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles