10.8 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

Sergio Guitián, nou director de l’ONCE a Badalona

Aquest matí, a l’Ajuntament de Badalona, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, i David Bernardo, president del Consell Territorial, han presentat a  Xavier García Albiol, alcalde de Badalona, i a Cristina Agüera, segona tinenta d’alcaldia, al nou director de l’agència de l’ONCE a Badalona, Sergio Guitián. També ha assistit José Luis Alberdi, anterior director de l’agència, recentment jubilat.

Sergio Guitián té 25 anys i és afiliat a l’ONCE. És Grau Universitari en Administració i Direcció d’Empreses en EAE Business School, centre adscrit a la UPC. Va fer pràctiques al   departament de Recursos Humans de Nestlé. Ha sortit en anuncis de l’agència Federman. L’encanta l’esport i juga a futbol a la lliga nacional de l’ONCE. També el bàsquet i sortir a córrer. Li agrada viatjar i passar temps amb la família i amics.

“Tinc ara l’oportunitat de treballar a Badalona i compartir amb entitats i persones del món de la discapacitat experiències i projectes que ens faran millorar el nostre dia a dia. És per a mi un gran repte que emprenc amb molta il·lusió”, diu Sergi.

L’agència administrativa de l’ONCE a Badalona presta serveis a 335 afiliats i afiliades i compta amb 84 agents venedors dels diferents productes de joc responsable que comercialitza l’Organització, de la pròpia ciutat de Badalona, així com dels municipis de Montgat i Tiana.

L’ONCE Catalunya vol agrair a José Luis Alberdi els seus anys de dedicació professional a la casa i especialment reconèixer la seva excel·lent tasca a l’agència de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles