25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Limitades les visites als pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i el Centre Sociosanitari El Carme de BSA

Amb la situació epidemiològica actual, BSA es veu obligada a prendre mesures extraordinàries en els accessos, restringint les visites dels familiars als pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i el Centre Sociosanitari El Carme de Badalona Serveis Assistencials (BSA) com a mesura de seguretat. Preservar la salut de les persones ingressades, dels professionals i dels propis familiars, minimitzant els riscos de contagi, és l’objectiu principal.

A partir del proper dilluns, 26 de juliol de 2021 es prenen les mesures extraordinàries, quedant limitades les visites als pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i el Centre Sociosanitari El Carme de BSA. Aquesta mesura temporal respon a la situació epidemiològica actual. En totes les visites autoritzades, els familiars per accedir hauran de signar la declaració de responsabilitat, el registre de visites i presentar el certificat de la pauta completa de vacunació contra la COVID-19, juntament amb el DNI.

Per centres i unitats, la nova normativa específica és:

Hospital Municipal de Badalona:

–       Visites de familiars a pacients no COVID-19: podran ser visitats de 13 a 14 hores, per un familiar –sempre el mateix- sempre i quan presentin el certificat de pauta completa de vacunació contra la COVID-19. També hauran de presentar el DNI i signar la declaració de responsabilitat conforme la persona que accedeix al centre no presenta cap simptomatologia compatible contra la COVID-19, ni ha estat en contacte els darrers 14 dies amb una persona COVID-19 positiva. En cada visita, hauran de signar el registre de visites ubicats als Controls d’Infermeria de les diferents plantes del centre. És indispensable complir amb les mesures de seguretat: mascareta, distància, rentat de mans, respectar les sectoritzacions i les indicacions dels professionals.

–       Visites de familiars a pacients de la Unitat COVID-19: a partir del 7è dia d’ingrés, un familiar podrà visitar l’usuari, sempre i quan presentin el certificat de pauta completa de vacunació contra la COVID-19. També hauran de presentar el DNI i signar la declaració de responsabilitat conforme la persona que accedeix al centre no presenta cap simptomatologia compatible contra la COVID-19, ni ha estat en contacte els darrers 14 dies amb una persona COVID-19 positiva. En cada visita, hauran de signar el registre de visites ubicat al Control d’Infermeria. Els familiars dels pacients ubicats als “Llits A”, podran visitar el dilluns i dijous de 13 a 14 hores, mentre que els “Llits B” queda reservat pels dimarts i divendres en la mateixa hora: 13 a 14 hores. És indispensable complir amb les mesures de seguretat: dur l’Equip de Protecció Individual adient seguint les indicacions de l’equip assistencial, distància, respectar les sectoritzacions i les indicacions dels professionals.

Servei d’Urgències de l’Hospital Municipal de Badalona:

Els pacients COVID-19 positius no podran rebre visites mentre hi siguin al Servei d’Urgències. Els pacients no COVID-19, si l’estat de salut ho permet, podran ser visitat per la persona autoritzada en l’Àrea de Crítics i Observació en l’horari següent: 13.30 a 14.30 i de 19.30 a 20.30 hores. Novament, és indispensable presentar el certificat de pauta completa de vacunació contra la COVID-19 i el DNI. És responsabilitat del familiar no entrar si presenta simptomatologia compatible contra la COVID-19, o ha estat en contacte els darrers 14 dies amb una persona COVID-19 positiva. Insistim en el respecte necessari de les mesures de seguretat. La informació mèdica serà tramesa per telèfon.

Centre Sociosanitari El Carme:

Els pacients podran rebre visites de dilluns a diumenge, de 12.30 a 13.30 hores. Dos familiars –sempre els mateixos- podran alternar les visites, però no coincidir en el temps, per tal que màxim hi hagi un familiar a l’habitació. Novament, és indispensable el certificat de pauta completa de vacunació contra la COVID-19. També hauran de presentar el DNI i signar el registre de visites i la declaració de responsabilitat conforme la persona que accedeix al centre no presenta cap simptomatologia compatible contra la COVID-19, ni ha estat en contacte els darrers 14 dies amb una persona COVID-19 positiva. Novament, l’acompliment de les mesures de seguretat (mascareta, distància, rentat de mans, etc) són vitals. El pacient i el familiar no pot sortir, en cap cas del centre, i tampoc de la unitat assignada.

L’excepció al nou règim són les situacions excepcionals com poden ser finals de vida, pacients amb discapacitats o dèficits sensorials severs, pacients amb el perfil “Cuida’m” i aquelles situacions que l’equip assistencial consideri excepcionals.

D’altra banda, i novament per seguretat, no es permet la lliure circulació pels centres de BSA. Per tant, continua la restricció d’acompanyants per a la resta de visites i/o proves als centres de BSA. Només els menors, persones dependents o en situacions especials podran ser acompanyats.

BSA vol agrair la responsabilitat i esforç de tots els agents implicats, especialment dels usuaris i familiars per col·laborar i adaptar-se a les mesures que tenen un únic objectiu: preservar la salut individual i col·lectiva.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles