23.2 C
Badalona
martes, octubre 3, 2023
spot_img

Aïda Llauradó és escollida nova portaveu dels Comuns a la Diputació de Barcelona

Aïda Llauradó Álvarez, presidenta del grup municipal Badalona En Comú Podem, és la nova Portaveu del grup En Comú Guanyem a la Diputació de Barcelona.

Al ple ordinari de la Diputació de Barcelona, d’avui 30 de juny, Aïda Llauradó ha presentat una moció per a la implementació d’un pla de cobertes fotovoltaiques a la demarcació de Barcelona, que s’ha aprovat per unanimitat.

En aquest Ple ordinari també ha pres possessió el nou diputat Marc Serra Solé, regidor de Barcelona en Comú, en substitució de l’exregidor d’En Comú Podem Santa Coloma, Jonatan Fornés. La presidenta del grup En Comú Guanyem segueix essent Laura Pérez, així com Rafa Duarte és el portaveu adjunt.

Llauradó agraeix la confiança als companys i companyes pel nou càrrec, i agraeix la feina feta per Jonatan Fornés, que l’ha precedit de Portaveu del grup a la Diputació de Barcelona. Sobre la tasca dels primers dos anys de mandat, posa de relleu les aportacions dels Comuns al Pla d’Actuació de Mandat 2020-2023, que formen part del pacte de governabilitat que va signar el seu grup amb els partits de govern, i on destaquen el Pla de rehabilitació d’habitatge i de regeneració urbana; la conservació i restauració d’ecosistemes i la seva biodiversitat a la demarcació de Barcelona; el desplegament i integració d’energies renovables; i el Pla de xoc per a l’economia de les cures i reforç de les polítiques d’inclusió.

Segons Llauradó, “La Diputació és una administració clau i amb recursos per impulsar canvis transformadors i millores substancials donant suport a tots els ajuntaments de la província. Amb la crisi causada per la pandèmia els Comuns tenim clar que les prioritats d’aquesta institució han de ser la reactivació dels municipis contra la pobresa i les desigualtats, l’impuls econòmic, i mesures contra l’emergència climàtica adaptada als pobles i ciutats”.

Aïda Llauradó va entrar com a nova diputada a la Diputació de Barcelona el passat mes de juliol de 2020. Amb aquest nou canvi segueix tenint la dedicació com a regidora a l’Ajuntament de Badalona, i per tant, no canvia la seva situació assumint el nou càrrec de portaveu a la Diputació de Barcelona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,635SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles