13.1 C
Badalona
jueves, febrero 22, 2024
spot_img

Comença la segona fase del mural «Anacronismes» a la Biblioteca Sant Adrià

Des del 28 de juny l’artista muralista Reb treballa a la façana de la Biblioteca Sant Adrià del carrer Ricart en la continuació del projecte «Anacronisme», que ja es va materialitzar en part a la paret de l’Avinguda Pi i Margall fa uns mesos. Hi estarà fins el 12 de juliol, acabant una iniciativa que vol il·lustrar la història de Sant Adrià reunint elements culturals, com els gegants i l’arc adrianenc, socials, com el passat industrial i obrer, i socials, com el tramvia 70 i 71 creuant el pont del riu Besòs i el biscúter. En definitiva, un homenatge a la ciutat en el que han participat el Centre Juvenil El Polidor, la Biblioteca Sant Adrià, l’Agrupació fotogràfica Sant Adrià de Besòs i l’Arxiu Històric de la ciutat.

El projecte «Anacronismes» és una iniciativa de l’Ajuntament adrianenc i l’Associació El Generador Art Creació Cultural que ha comptat també amb la col·laboració de Pinturas Corbacho.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles