8.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona crea una borsa de treball de tècnics d’orientació professional

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant el Servei Municipal d’Ocupació, obre el procés d’inscripció per a participar en la selecció de professionals amb el perfil de tècnic d’orientació professional (categoria de tècnic/ca de programes, A2). L’objectiu d’aquest procés és crear una borsa de treball per a cobrir llocs de treball, en règim temporal i en funció dels programes de foment de l’ocupació que es desenvolupin d’acord amb les subvencions atorgades de diversos organismes supramunicipal com el Servei d’ocupació de Catalunya, la Diputació de Barcelona o l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Les persones interessades han d’inscriure’s fins al pròxim 2 de juliol en el següent accedint a l’àmbit de Recursos Humans i Funció Pública de la seu electrònica de l’Ajuntament de Badalona

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles