19.6 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

FILMETS Badalona Film Festival rep l’acreditació com a festival col·laborador dels premis Goya

FILMETS Badalona Film Festival acaba de rebre l’acreditació com a festival col·laborador dels premis Goya, que atorga la Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España. Així es reconeix el treball constant de FILMETS en l’àmbit del curtmetratge. FILMETS arriba aquest any a la 47a edició, que se celebrarà del 22 al 31 d’octubre a Badalona, Barcelona i Sant Boi.

Aquesta qualificació atorgada per la Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España acredita i permet que totes les produccions espanyoles del programa internacional en compet6ició de la propera edició de FILMETS podran presentar la seva candidatura als premis Goya de l’any vinent a les categories de ficció, animació o documental.

En rebre aquesta qualificació, FILMETS Badalona Film Festival entra a la llista dels 43 festivals de l’Estat espanyol homologats per la Academia a la cursa dels premis Goya 2022 amb altres festivals de cinema tan importants com els de Málaga, Valladolid, Gijón, Huesca o Sitges, entre d’altres.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles