8.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Badalona participa al saló B-Travel, la fira internacional del turisme de Catalunya

L’Ajuntament de Badalona estarà present aquest divendres 11, dissabte 12 i diumenge 13 de juny en el saló B-Travel, que es celebrarà en el Pavelló 8 del recinte firal de Montjuïc. El Departament de Turisme de l’Ajuntament de Badalona participarà en aquesta edició de 2021 amb l’objectiu de contribuir a la reactivació del sector turístic local postpandemia. 

Enguany el saló tindrà un format singular adaptat a les normes de seguretat contra la Covid-19 per tal de protegir als operadors, expositors i visitants. Per aquesta raó no es lliuraran publicacions al públic, però la gent que visiti el saló disposarà de la informació turística més destacada de Badalona per mitjà de codis QR per tal de fomentar el retorn a l’activitat econòmica, cultural i esportiva de la ciutat. 

Badalona participarà en el saló B-Travel conjuntament amb la Diputació de Barcelona en l’espai Destinació Barcelona, dins l’Agència Catalana de Turisme, que ocuparà una superfície de més de 255 m2 i que estarà situat al Pavelló 8 del recinte Montjuïc 1 de la Fira de Barcelona. Badalona estarà ubicada en el mostrador del Barcelonès. L’horari al públic serà divendres 11 i dissabte 12 de maig, de 10 a 20 hores, i diumenge, dia 13, de 10 a 18 hores. 

La regidora de Projecció de ciutat, Comunicació i Turisme, Rosa del Amo, ha assegurat que “és una molt bona noticia que es tornin a celebrar fires i esdeveniments com aquestes perquè són un magnífic aparador que mostrar amb orgull la ciutat tant magnífica que tenim”. “Som una ciutat amb un gran potencial turístic, amb una àmplia oferta cultural, esportiva i gastronòmica, i hem de mostrar-la a fora perquè ens vinguin a visitar ara que arriba la temporada alta d’estiu”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles