25.1 C
Badalona
lunes, junio 14, 2021
spot_img

La Plataforma Pacifiquem Enric Borràs denuncia l’aparició de noves esquerdes a habitatges per culpa de l’elevat trànsit i pes de vehicles del carrer

El veïnat del Carrer Enric Borràs ha fet públic un comunicat afirmant que fa mesos que reclama «una solució al mal estat del paviment que combinat amb una freqüència molt elevada de vehicles pesats genera greus problemes a les estructures de molts habitatges. Els moviments i tremolors que pateixen els edificis es van començar a produir amb l’augment de línies d’autobús que circulen pel carrer i s’han anat incrementant per culpa d’un paviment en molt mal estat».

Per la Plataforma Pacifiquem Enric Borràs, «la desviació de dues línies d’autobús la setmana passada així com la reparació urgent per tapar alguns forats del carrer feta fa uns mesos, són mesures que el veïnat agraïm però que considerem del tot insuficient. Prova d’això és que els darrers dies continuen apareixent esquerdes a molts edificis provocades per les tremolors que aquestes actuacions no han fet desaparèixer. Les tremolors als edificis continuen i és urgent aturar-les».

L’entitat explica que existeix ja un projecte de millora del ferm redactat pels tècnics municipals l’any 2018, i sobre aquest «la Plataforma Pacifiquem Enric Borràs vam proposar, al passat mes de març, afegir diferents mesures de pacificació que permetin ampliar l’espai per vianants i reduir també la velocitat dels vehicles. Considerem que a més dels greus problemes estructurals als edificis, existeixen problemes de mobilitat greus al carrer que provoquen inseguretat, espai insuficient per vianants i uns nivells de contaminació insostenibles. Des del veïnat del carrer reclamem a l’Ajuntament tancar l’acord definitiu respecte aquest projecte i que es dugui a terme el més aviat possible per evitar l’aparició de noves esquerdes als habitatges alhora que es podrien millorar aquestes problemes de mobilitat».

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,567SeguidoresSeguir
3suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles