26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’exposició «Quan parles fas màgia» arriba a Badalona

Aquest mes de maig arriba a Badalona la nova exposició del Voluntariat per la Llengua que s’inclou en la nova campanya «Quan parles fas màgia«, que en aquesta ocasió vol destacar els protagonistes del programa: les persones que formen les parelles lingüístiques, és a dir, voluntaris i aprenents.  

L’exposició creada per la Direcció General de Política Lingüística, forma part d’una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia. «Quan parles fas màgia» focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. 

A Badalona es podrà visitar a la Biblioteca Canyadó i Casagemes fins el 14 maig.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles