19.5 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona amplia els seus horaris adaptant-se a la desescalada gradual de les mesures sanitàries contra la Covid-19

Des d’aquesta setmana les biblioteques de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona incrementen l’horari d’atenció al públic adaptant-se al procés de desescalada gradual i mantenint tots els protocols de prevenció i higiene implementats a causa de la Covid-19. 

La Biblioteca Llefià – Xavier Soto, la Biblioteca Lloreda i la Biblioteca Sant Roc obriran els matins de dimarts i dijous, mentre que la Biblioteca Pomar ho farà el matí de dijous. L’horari d’obertura serà de 10 a 14 hores. També amplien l’horari d’atenció al públic per la tarda, que passarà a ser de 16 a 20.30 hores. 

Els dissabtes al matí les biblioteques continuaran tancades. 

Els serveis de préstec i retorn de documents, l’accés directe a les col·leccions, l’ús de les sales de lectura i estudi o l’ús d’ordinadors continuaran sent els habituals, però amb una limitació d’aforament del 50% de la capacitat màxima en condicions normals. 

Les sales infantils s’obriran també amb accés limitat, segons l’aforament. 

Per facilitar i agilitzar el servei es continua recomanant sol·licitar cità prèvia. 

Pel que fa a la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta i l’Espai Betúlia, se segueix treballant per acabar les obres de millora de l’equipament i de la climatització al més aviat possible. Tot just ara es comença la reparació de la coberta de la biblioteca de Can Casacuberta amb un pressupost de 26,711,35 €, i s’iniciaran també els treballs de substitució de les calderes per un import de 12.410,14 €. 

Estan també previstes en breu diverses actuacions per a la millora de les instal·lacions de l’interior de la biblioteca amb un pressupost de 125,848,48 € i, finalment, es farà la renovació de la climatització de tot l’equipament, amb un pressupost inicial de 150,000 €. Es preveu que la totalitat de les actuacions finalitzin aquesta tardor. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles