13.2 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

Les jugadores del Seagull seran les pregoneres de les Festes de Maig de Badalona 2021

Les jugadores del primer equip del futbol Club Esportiu Segull Badalona seran les encarregades de pronunciar el pregó de les Festes de Maig 2021 que tindrà lloc el pròxim divendres, 7 de maig, a les 19 hores al Teatre Zorrilla. L’Ajuntament vol ressaltar així la trajectòria del club de futbol femení de la ciutat que juga a la categoria més alta i la seva lluita per la igualtat en el món de l’esport.

El Club Esportiu Seagull BDN va iniciar la seva trajectòria en l’àmbit del futbol femení l’any 1997 quan un grup d’atletes d’aquest club esportiu, fundat l’any 1993, van voler compaginar l’atletisme amb el futbol. Des de llavors aquest club, íntegrament femení, ha anat creixent tenint equips de futbol base en diferents categories, des de benjamí fins a sènior. Les jugadores del primer equip competeixen aquesta temporada en el grup D de la categoria Reto Iberdrola disputant els seus partits a l’Estadi Municipal de Badalona a la Travessera de Montigalà.

L’alcalde de Badalona ha destacat que amb l’elecció com a pregoneres de les “gavines”, com són conegudes popularment les jugadores del Seagull, “volem ressaltar, a més dels indubtables mèrits esportius aconseguits, el seu compromís amb la igualtat al món de l’esport i l’esforç del club i de totes les seves jugadores que aquests anys han associat la seva imatge positiva a la ciutat de Badalona”.

A conseqüència de les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19 el pregó, que tindrà lloc al Teatre Zorrilla, serà transmès en directe per Televisió de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles