12.7 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

La Guàrdia Urbana desmantella festa multitudinària en una casa del Mas Ram amb més de 50 persones

La Guàrdia Urbana de Badalona va desmantellar aquest cap de setmana una macrofesta amb més de 50 persones que s’estava fent en una casa d’ús turístic ubicada al barri del Mas Ram. Quan els agents van arribar a l’habitatge, les persones que estaven a l’interior es van negar a obrir la porta. Davant la situació, es va localitzar al propietari de la casa, qui va donar el seu permís per entrar al domicili. En aquell moment, alguns dels assistents a la festa va intentar fugir saltant a la casa del costat a través del jardí.  

Finalment, es va identificar als tres organitzadors de la festa, qui també van ser denunciats per un delicte de desobediència greu als agents de l’autoritat. També es va aixecar acta a tots els assistents a la festa per saltar-se la normativa sanitària i de seguretat.

En total, la setmana passada la Guàrdia Urbana de Badalona va intervenir per aturar nou festes privades que incomplien la normativa sanitària.

L’alcalde de Badalona ha lamentat que “en un context sanitari com l’actual, en què la majoria de veïns estan complint les restriccions i fent un esforç diari, és indignant que hi hagi irresponsables que posin en perill a la ciutadania sense cap mena de remordiment”. Garcia Albiol ha afirmat que “espero que les persones implicades siguin sancionades de manera contundent i paguin les conseqüències de dur a terme uns fets com aquests en un moment tan complicat”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles