8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Nou règim de visites al Centre Sociosanitari El Carme

Amb la situació epidemiològica actual, El Centre Sociosanitari El Carme de Badalona Serveis Assistencials (BSA) aprofita per adaptar el nou règim limitat de visites al centre que entra en vigor aquest dissabte 27 de març. Preservar la salut de les persones ingressades, dels professionals i dels propis familiars, minimitzant els riscos de contagi, amb sistemes de detecció precoç dels casos són els pilars d’un règim que amplia les visites diferenciant la normativa aplicable si es tracta d’usuaris de la zona COVID-19 i la resta del centre.

Una de les novetats del règim és que els usuaris COVID-19 positius ingressats al Centre Sociosanitari El Carme podran rebre la visita d’un familiar, major d’edat, a partir del 7è dia d’ingrés, amb els EPIs adequats i seguint la normativa de seguretat del centre per minimitzar els riscos. Recordem que està actiu el sistema informatiu i telemàtic establert des de l’inici de la pandèmia provocada pel Coronavirus SARS-COV-2 per apropar la informació i acompanyament necessari entre pacients i familiars.

D’altra banda, la resta d’usuaris del centre, sense patologia COVID-19, veuran ampliades les visites dels seus familiars de la manera següent:

· Els acompanyants podran visitar dos dies per setmana al pacient ingressat en horari de 12.30 a 14.30 i de 18.30 a 20.30 hores, segons el calendari establert i ubicació dels llits que es comunicarà telefònicament, i que evita la coincidència de familiars minimitzant el risc.

· Podrà accedir-hi una persona major d’edat en cada franja horària, però es pot combinar les visites entre dos familiars.

· És imprescindible i responsabilitat del familiar accedir-hi sense presentar simptomatologia compatible amb la COVID19 o si ha estat en contacte en els darrers 14 dies amb una persona actualment COVID19 positiva. Serà obligatori a cada visita, omplir i signar el registre de visites, al control de l’entrada.

· Per accedir-hi, les mesures de seguretat són les habituals: portar mascareta col·locada adequadament, rentar-se les mans amb la solució hidroalcohòlica i respectar la distància interpersonal (1,5 metres), així com les indicacions dels professionals i els circuits de sectorització.

· Els familiars només podran accedir a l’habitació mantenint la mascareta i podran acompanyar el pacient, sense apropar-se, ni fer ús del lavabo.

· Amb la situació actual, els pacients no poden sortir del centre i BSA té la potestat d’anul·lar el règim de visites a les persones que no respectin la normativa, necessària per a la seguretat, especialment dels pacients.

BSA vol agrair la responsabilitat i esforç de tots els agents implicats, especialment dels usuaris i familiars per col·laborar i adaptar-se a les mesures que tenen per objectiu preservar la salut dels col·lectius més vulnerables. Amb el nou règim que començarà a aplicar-se aquest dissabte, 27 de març, BSA apel·la novament a la responsabilitat de tothom.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles