18.6 C
Badalona
miércoles, mayo 1, 2024
spot_img

50 entitats de Badalona participen en l’elaboració del Pla de Reactivació Econòmica i Social de Badalona

50  entitats de Badalona de diferents àmbits de la societat han participat diversos cops per setmana durant els darrers mesos en les comissions tècniques assessores que s’han constituït per tal d’elaborar el Pla de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat. En aquestes comissions s’han treballat diferents propostes per elevar-les al Consell General de Reactivació Econòmica i Social de Badalona. El plenari d’aquest consell es convocarà durant aquesta setmana per acabar de definir el pla, que serà el que es porti a aprovació final al Ple municipal.

Les comissions de treball que s’han creat són les següents:

  • Comissió de polítiques socials
  • Comissió de polítiques d’habitatge, medi ambient i mobilitat
  • Comissió de polítiques econòmiques – promoció econòmica
  • Comissió per a la formació i l’ocupació
  • Comissió per a l’educació i la cultura.

En les comissions han participat les següents entitats, sindicats, organitzacions i institucions:

FAVB, UGT, CCOO, FEB. Orfeó Badaloní, Coenbacu, EASD Pau Gargallo de Badalona, Llibreria Fènix, Òmnium Cultural, Soca-rel-Circol Catòlic, Diables de Badalona, L’ARTNÚS, La Page Original, Last Exit Management, Institut Pau Casals, Aupamusics, El Circol, L’Obrador de la Riera, Ass. Cultural La Hiedra, L’A-plec, Colla de Geganters de Badalona, CNL Badalona i Sant Adrià, Comissió Cultura Llefià, Fem Cultura, FAMPAS, Llefi@Net, Gorg Mar, Caritas, Creu Roja, Fundació Acollida i Esperança, Badalona Capaç,  Aspanin, Federació de Dones de Badalona, Fundació Privada Roca i Pi, Fundació Privada Salut Alta, Deixem de ser invisibles, Engestur, Massa Crítica, Gremi Constructors Badalona, Els Verds Badalona, PAH, Sant Roc som Badalona, Sindicat de llogaters, AMB, FEB-PIMEC, Aemifesa Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme, Eurest, Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, Hospital Municipal de Badalona.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “és una gran satisfacció que tantes entitats i actors de la ciutat hagin estat coautores del Pla de reactivació, perquè així tothom s’hi veurà representat i ens permet treballar en el pla més ambiciós que com a ciutat podem fer”. Garcia Albiol ha destacat que “en moments tan difícils com aquests, l’Ajuntament ha de treballar més que mai de la mà de les entitats i per això aquest Pla de reactivació econòmica no només ha estat elaborat per elles, sinó que han estat les mateixes entitats les que han presidit totes les comissions”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles