8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

L’Ajuntament estudia la construcció d’un aparcament soterrani al solar de la fàbrica Mobba de Badalona

L’Ajuntament de Badalona estudia la construcció d’un aparcament soterrani al solar de l’antiga fàbrica Mobba. Atenent les dimensions de l’espai i les característiques del subsòl, els estudis preveuen la construcció de 300 places d’aparcament en un volum de 9.000 metres quadrats distribuïts en tres plantes soterrànies.

L’antiga fàbrica de balances i bàscules industrials Mobba va tancar les portes l’any 2003 i els seus edificis van passar a ser propietat municipal l’any 2015. Les edificacions, d’un volum construït de més de 32.000 metres quadrats, han presentat al llarg dels darrers anys problemes de seguretat que han requerit actuacions de sanejament, especialment per evitar despreniments d’elements de les façanes al carrer.

L’enderrocament de l’antiga fàbrica Mobba es durà a terme durant el mes d’abril i, en una segona fase, es preveu la construcció d’una gran zona verda en l’espai delimitat pels carrers de Colom, Sant Isidre, Dos de Maig i Eduard Maristany. L’actuació urbanística permetrà l’esponjament d’aquesta zona del barri del Centre, amb un nou espai d’esbarjo i l’obertura al mar del carrer de Sant Isidre.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol assegura que «posant fi al problema de seguretat que suposa l’estat actual de la Mobba, Badalona també guanyarà un espai públic de qualitat, molt reivindicat pel veïnat, i a més possiblement un nou aparcament municipal que donarà resposta a les necessitats del barri».

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles