13.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona ret homenatge a les persones centenàries de la ciutat durant les festes de Nadal

Com cada any l’Ajuntament de Badalona, ha volgut tenir present a les persones de la ciutat que han fet cent anys i retre’ls un homenatge durant les festes nadalenques. Enguany, el context sanitari ha impedit visitar les cases de les persones centenàries per tal d’evitar qualsevol risc de contagi, però, per mantenir la iniciativa, des de l’àrea de Ciutadania s’han impulsat un homenatge seguint totes les mesures higiènic-sanitàries.

Concretament, la regidora Florència Badia s’ha dirigit al domicili de cadascuna de les persones centenàries i des de l’entrada els ha felicitat, els ha obsequiat amb un record representatiu de la ciutat de Badalona i els ha desitjat una bona entrada d’any.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles