13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

El Nadal Solidari de Badalona aconsegueix recollir més de 3.800 joguines per repartir entre 1.800 infants de la ciutat

Aquest dilluns a la tarda el pavelló de La Plana ha acollit l’acte d’entrega de les més de 3.800 joguines que s’han aconseguit recollir a través de la campanya ‘Cap infant sense joguina’, emmarcada en el Nadal Solidari de Badalona. Les joguines s’han entregat a les Associacions de Veïns de Bufalà, Raval, Sant Mori de Llefià, Coll i Pujol, Can Cabanyes, Montigalà-Batlloria, Joan Valera i Francesc d’Assis i les associacions Càritas i Noves Metes. Aquestes associacions seran les encarregades de repartir els lots que inclouen diverses joguines entre més de 1.800 infants de la ciutat. Durant els darrers dies també s’han fet arribar algunes de les joguines recollides als infants que estan ingressats a l’Hospital Germans Trias i Pujol.

El Nadal Solidari de Badalona ha estat organitzat per les àrees de Serveis Socials i Participació i de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Badalona i ha comptat amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB), Badalona Capaç i Badalona Solidària. Les joguines d’aquesta campanya s’han recollit entre l’11 i el 31 de desembre en diferents punts de la ciutat, on els veïns i veïnes podien fer les seves aportacions. Les joguines entregades havien de ser noves i preferentment didàctiques i no sexistes

En l’acte d’aquesta tarda han participat el regidor de l’Àrea de Serveis Socials i Participació, Miguel Jurado, qui ha agraït “el compromís i solidaritat de la ciutadania de Badalona per aconseguir que tots els infants de la ciutat puguin gaudir de Nadal i tenir joguines després d’un any molt dur, així com la gent de Voluntaris Badalona, que han gestionat la recollida en els diversos punts establerts”. Jurado s’ha mostrat convençut que “aquest compromís i unitat és clau per poder revertir la situació que estem vivint a la ciutat a causa de la greu crisi provocada per la Covid-19”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles