21.8 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Els Reis d’Orient ja han arribat en helicòpter a l’Estadi Municipal de Badalona

Un miler de nens i nenes de Badalona han rebut aquest migdia als Reis d’Orient. Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat en helicòpter a l’Estadi Municipal de Badalona on se’ls esperava amb molta expectació.

L’Ajuntament de Badalona ha organitzat aquesta arribada, i també un nou passi a la tarda, en l’estadi de futbol perquè d’aquesta manera han pogut gaudir de l’arribada dels Reis i de l’espectacle previ un miler d’infants i adults a l’aire lliure, mantenint les prevencions sanitàries en un recinte que té una capacitat de fins a 5.000 persones.

Un cop ha aterrat l’aeronau, els Reis d’Orient, acompanyats dels patges reials, han estat rebuts per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de l’Àmbit de Cultura, Educació i Joventut, Amanda Feria. L’alcalde ha lliurat com a símbol d’acollida a ses Majestat el pa, la sal i també la clau de la ciutat perquè hi puguin entrar a totes les llars de la ciutat la nit del 5 de gener. Precisament ha estat el rei Melcior qui ha dirigit unes paraules per assegurar que aquest any també rebran els seus regals els nens i les nenes de Badalona. Finalment l’alcalde de Badalona ha ofert als Reis d’Orient el Campament Reial per a la seva estada en la ciutat. El Campament quedarà instal·lat al parc de Montigalà i es podrà visitar, amb cita prèvia, fins al 5 de desembre.

Als dos actes de rebuda dels Reis d’Orient a l’Estadi Municipal calia accedir amb invitacions que fa uns dies es van exhaurir pocs minuts després posar-se a disposició de la ciutadania.

D’altra banda també s’han esgotat les entrades per visitar la Fàbrica de Joguines que es podrà visitar del 28 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3.

Les persones interessades encara poden demanar cita prèvia per assistir al Campament Reial que s’instal·larà al parc de Montigalà del 28 de desembre al 5 de gener.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles