25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Badalona estrena dues aplicacions mòbils de realitat augmentada amb temàtica de Nadal

L’Ajuntament de Badalona estrena dues aplicacions mòbils de temàtica nadalenca que estan basades en la tecnologia de la realitat augmentada. Les dues aplicacions, que porten per nom Viu el Nadal i  Tió de Nadal, es poden descarregar a través del web https://realitataugmentada.badalona.cat/ i estan disponibles per Android i iOS fins al pròxim 6 de gener de 2021. Amb aquesta activitat lúdica, familiar i innovadora es vol contagiar de l’esperit nadalenc a tota la ciutadania a la vegada que es fomenta el coneixement dels diferents barris del municipi i es cohesiona la ciutat.

L’aplicació Viu el Nadal complementa els diferents elements nadalencs que s’han instal·lat per tota la ciutat (els arbres, les boles de llum i les bústies reials) i les dota d’una animació sorprenent que converteix aquests elements decoratius estàtics en experiències màgiques dinàmiques. Per tal d’activar i informar de la dinamització de la realitat augmentada s’han instal·lat vinils asfàltics exteriors a cada un dels punts.

Per altra banda, l’aplicació Tió de Nadal ens convida a jugar per tota la ciutat cercant tions amagats a tots els barris. Es podran descobrir seguint el mapa de l’aplicació. Un cop es troben, s’han de fer cagar i aconseguir superar totes les categories. Els participants que aconsegueixin totes les categories formaran part d’un sorteig que es farà el dia 6 de gener a través de les xarxes socials de l’àrea de Cultura.

Aquestes activitats segueixen els protocols sanitaris establerts, ja que es realitzen integralment a l’aire lliure, o bé de manera individual o en petits grups, i no requereix el contacte físic amb cap element.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles