Aquest any serà un any per recordar, no l’oblidarem. Ha estat un any molt difícil en el qual, malauradament, ens han deixat moltes persones. Hem fet i fem front a una crisi sanitària sense precedents que ha afectat a tots els països del món i que ha posat a prova la nostra societat. La COVID 19 va arribar per fer mal, una pandèmia que ens ha atacat en tots el àmbits de les nostres vides. Una de les coses que recordarem serà la importància de la solidaritat i dels petits gestos entre les persones. El Consell d’Administració de TUSGSAL, la Direcció, el Comitè de Treballadors i la Comissió Social de l’empresa estan orgullosos de les grans mostres de solidaritat de tots els treballadors i treballadores que en formen part de l’organització.

TUSGSAL acomiada l’any 2020 lliurant 11.000 quilos de productes alimentaris bàsics de primera necessitat al Banc d’Aliments de l’Associació Social d’Amics del Gorg-Mar de Badalona. Així, i de nou com ja es fa tradicionalment coincidint amb dates nadalenques, la solidaritat col·lectiva del personal que forma part de TUSGSAL ha permès que avui, 21 de desembre, els prestatges del banc d’aliments estiguin una mica més plens. En total, TUSGSAL haurà lliurat 33 tones d’aliments aquest any.

L’acte ha comptat amb l’assistència de representants de l’Ajuntament de Badalona, del Consell d’Administració, Direcció, Comitè d’Empresa i Comissió Social de TUSGSAL, així com de membres de l’Associació Social Amics del Gorg-Mar.

Encara falta molt per fer. L’equip humà de TUSGSAL segueix sent l’actiu més important de l’empresa i la solidaritat i el compromís són dos valors que sens dubte han estat protagonistes aquests darrers mesos i ho continuaran sent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí