26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Finalitzen els treballs d’enderrocament de la nau sinistrada del carrer de Guifré de Badalona

L’empresa encarregada per l’Ajuntament de Badalona d’enderrocar les restes de la nau del carrer de Guifré del barri del Gorg ha finalitzat els treballs. Les feines per treure les runes de la nau calcinada el passat 9 de desembre s’han portat a terme seguint els protocols de seguretat i sota la supervisió de Bombers i de Mossos d’Esquadra, encarregats de la investigació judicial, i un cop finalitzades es descarten que puguin haver més víctimes, a part de les 4 que jan van aparèixer.

Un cop els Bombers de la Generalitat van donar per finalitzada la fase aguda de l’incendi, amb tres víctimes mortals, l’Ajuntament va iniciar el procés de contractació d’una empresa per a l’enderrocament dels edificis afectats. Dos dies després, l’11 de desembre, l’empresa Roig, començava les obres de demolició amb un cost de 119.000 euros. Aquestes feines, amb supervisió de Bombers i Mossos, s’han hagut de fer de manera curosa davant la possibilitat que hi hagués alguna víctima més sota la runa. Dilluns dia 14 es va localitzar la quarta víctima de l’incendi entre les restes de la nau.

L’Ajuntament va decretar tres dies de dol per manifestar el seu condol per les persones mortes en l’incendi de la nau del carrer de Guifré amb la suspensió de tots els actes programats i amb el decret que totes les banderes dels edificis municipals onegessin a mig pal.

Atenció dels serveis socials

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona han atès durant aquests dies 153 persones. Aquest suport es va prestar inicialment a l’associació de veïns de Joaquim Ruyra, posteriorment a les instal·lacions de l’Oficina Municipal de Districte 5 i a partir de demà rebran el seguiment tècnic dels serveis socials situats a l’edifici municipal El Viver. La gran majoria de les persones ateses, concretament 96, han acceptat l’ajut d’emergència ofert per l’Ajuntament.

L’Ajuntament dona per finalitzada l’actuació d’emergència sorgida arrel de l’incendi a la nau.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles