21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

El CNL de Badalona i Sant Adrià obre inscripcions als cursos d’hivern amb un sistema renovat d’atenció a l’usuari

Aquest trimestre d’hivern la programació que ofereix el CNL de Badalona i Sant Adrià són cursos presencials de nivell Inicial i Bàsics (Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3) i el curs oral “Ep! Escolta i parla”, mentre que l’oferta de cursos en línia ofereix els nivells Bàsic, Elemental, Intermedi, Suficiència i Superior (C2). 

El Consorci per a la Normalització Lingüística comença un nou període d’inscripcions als cursos de català. Els dies 11 i 12 de gener s’obre la inscripció preferent per als alumnes del darrer any i els dies 13, 14 i 15, per a la resta d’alumnes i per al públic en general. Els cursos començaran el 25 de gener.

Per atendre la demanda, el Consorci ha creat un nou sistema d’atenció ciutadana que millora el servei i facilita l’accés a les informacions rellevants.

Pel que fa a la inscripció, tota la informació està disponible al web corporatiu, on també es poden trobar les recomanacions per fer un curs virtual, les diferents modalitats o accessos d’interès com la sol·licitud a la prova de col·locació virtual, l’oferta de cursos o les preguntes més freqüents.

Adaptats a les necessitats

Les modalitats dels cursos inclouen el format presencial o en línia, per atendre totes les preferències. Les sessions presencials es duran a terme d’acord amb la normativa sanitària, garantint la distància entre els alumnes i, per tant, reduint el nombre de places a les aules. La modalitat presencial disposa d’un entorn virtual d’aprenentatge de suport fora de l’aula.

Continuem amb una oferta de cursos que inclou la modalitat virtual, per l’avantatge que suposa a l’hora d’assumir els canvis provocats per la crisi sanitària. Si la situació pandèmica ho requereix, els cursos presencials passaran a ser virtuals per poder continuar l’aprenentatge, tal com ha succeït en el període anterior.

Els nous formats virtuals exigeixen un coneixement informàtic bàsic, un dispositiu amb connexió a Internet, altaveus o auriculars, micròfon i càmera.


Atenent a la voluntat social de servei públic, l’oferta conserva la gratuïtat dels cursos inicials i bàsics, una mesura establerta arran de la pandèmia, i la reducció de tarifes de la resta de cursos, que mantenen igualment un seguit de supòsits de reducció.

Millores en el suport i l’atenció a l’usuari

Durant la inscripció del mes de setembre, el Consorci va gestionar per primera vegada més de 20.000 matrícules en línia. És per això que s’ha activat un sistema d’ajuda i suport en la inscripció, per tal de donar resposta a totes les consultes que es generin durant el procés:

 • S’ha habilitat un xat assistit, a través del qual l’usuari tindrà accés a tota la informació necessària, amb formularis de contacte en cas que no resolgui els dubtes. Un equip de 15 professionals atendran totes les peticions i vetllaran per a la bona implementació dels nous sistemes virtuals.
 • S’ha obert novament l’espai de l’alumne, amb informació actualitzada i vídeos tutorials d’ajuda
 • S’ha activat la plataforma virtual per a les proves de col·locació en línia.

Les oficines del CNL de Badalona i Sant Adrià estaran obertes els dies 21 al 24 de desembre i del 4 al 8 de gener en horari de matí. A partir de l’11 de gener l’atenció al públic es fa preferentment per via telemàtica i caldrà demanar cita prèvia per telèfon o per correu electrònic per als tràmits presencials,així com per demanar atenció personalitzada.

 • Badalona: 933 984 630 / badalona@cpnl.cat
  Av. d’Alfons XIII, 14-16, entl. 1a
  De l’11 al 29 de gener: de 9 a 13.30 hores i de 15.30 a 19 h (divendres tarda tancat)
 • Sant Adrià de Besòs: 933 812 005 / santadria@cpnl.cat
  Pl. de Guillermo Vidaña i Haro, s/n (Edifici Polidor)
  A partir de l’11 de gener: de 9 a 13 hores

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles