8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Comença el termini per demanar cita prèvia per al Campament Reial a través d’una app que reuneix totes les activitats culturals de la ciutat

A partir d’aquest dimecres 16 de desembre s’obre el termini per demanar cita prèvia per al Campament Reial, que romandrà obert al públic del 28 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener al parc de Montigalà. Dijous ja estaran disponibles les reserves per assistir a la Fàbrica de Joguines i divendres les de l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a l’Estadi Municipal. Les reserves es podran realitzar a través de la nova web www.agendacultural.badalona.cat i també l’aplicació mòbil Agenda Cultural Badalona, que es pot descarregar accedint a aquesta web. Aquestes noves eines han estat impulsades pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona.

La nova web i aplicació pretén aplegar totes les activitats culturals de la ciutat, les organitzades des de Cultura de l’Ajuntament, així com de la resta d’equipaments públics culturals de la ciutat, en tant que es fa ressò de les activitats de les agendes de les webs d’aquests equipaments (el Museu de Badalona, Badalona Cultura, l’Espai Betúlia, el Conservatori de Música i la Xarxa Municipal de Biblioteques).

Aquest nou espai també ofereix l’opció, a través de l’apartat PUBLICA, que entitats i altres agents culturals de la ciutat puguin incloure directament les activitats que organitzen i, si compleixen els requisits establerts en aquest apartat, l’activitat serà validada i publicada en l’agenda.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar l’accés a la cultura als ciutadans, oferint-los tota la informació en una eina clara, visual i intuïtiva, reforçar l’activitat cultural del teixit associatiu de la ciutat i de tots els agents culturals, i a la vegada facilitar el coneixement de l’activitat cultural de la ciutat més enllà d’aquesta, potenciant la captació de nous públics.

Amb aquesta eina, Badalona disposarà d’una agenda cultural de ciutat que permetrà assumir els diferents nivells d’informació i promoció de l’activitat cultural local d’una manera global i àgil, i implementar projectes culturals en format virtual.

Control d’aforament i mesures preventives

La nova eina de l’Ajuntament de Badalona dona cobertura a les necessitats actuals de control de les activitats culturals arran de la pandèmia provocada per la Covid-19 i permetrà fer reserva d’entrades per a les activitats culturals que requereixen control d’aforament, com ara és el cas de les activitats de l’Arribada dels Reis, el Campament Reia i la Fàbrica de Joguines.

La situació de pandèmia obliga a seguir un control exhaustiu pel que fa a l’aforament i l’assignació d’entrades, que ha de ser nominal i amb registre de dades per tal de garantir la traçabilitat i el rastreig de contactes en cas de possible contagi.

Programa complet i missatge de Ses Majestats els Reis d’Orient

Les persones interessades poden consultar el programa complet de l’Arribada dels Reis, el Campament Reial i la Fàbrica de joguines en el web municipal, on també poden veure un missatge de Ses Majestats els Reis d’Orient dirigit als nens i nenes de Badalona per explicar-los les novetats d’aquest any.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles