25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

La 9a edició de la Màgic BDN-Running es fa de forma virtual

Avui dimarts s’ha presentat la 9a edició de la Màgic BDN que l’organització va haver de suspendre el passat mes d’abril a causa de les mesures preses per prevenir la propagació de la Covid-19. L’edició d’enguany finalitza el pròxim diumenge dia 20 i es fa de forma virtual.

En l’acte de presentació, al qual hi ha assistit l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i el 1r tinent d’alcaldia i regidor d’Esports, Juan Fernández, els organitzadors han explicat que els participants a la cursa tenen disponible una aplicació mòbil que es pot descarregar de les plataformes Google Play i AppStore. Guillem Franquesa, de l’organització de la Màgic Badalona Running, ha detallat que des de l’aplicació es pot validar la inscripció i accedir al sistema de tracking per sumar quilòmetres per a la cursa. L’APP també disposa de diferents continguts i activitats per accedir des dels dispositius mòbils.

Els inscrits poden recollir la samarreta i la bossa amb obsequis, a l’estand  que hi ha al Centre Comercial Màgic Badalona, i es podran apuntar a les diferents activitats presencials com entrenaments, presentacions de llibres o jocs de pistes.

Durant la presentació de la cursa des de l’organització de la BDN Running, Guillem Franquesa ha destacat que la voluntat de la cursa “sempre s’ha intentat que fos una cursa lúdica que anés més enllà d’anar a córrer i després mirar la teva marca sinó intentar oferir un espai o hi passessin coses diferent i que tingués una implicació social i tingui un retorn a la ciutat i donar a conèixer el nom de Badalona a través del running”.

Paral·lelament, l’alcalde de Badalona ha volgut destacar l’arrelament que té, després de nou anys, la cursa BDN-Running a la ciutat i de la qual, juntament amb el 1r tinent d’alcaldia i regidor d’Esports, Juan Fernández, s’ha sentit “copartícep en el naixement del projecte l’any 2011”. Per Garcia Albiol la BDN-Running “va significar un salt qualitatiu en referència a les curses que es feien a la ciutat, no només per la seva vessant esportiva sinó també per la seva vessant social, solidària i d’identificació amb la ciutat”.

La Màgic BDN Running destaca per tenir un caràcter solidari donat que és un memorial a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir de leucèmia. La cursa manté amb la col·laboració de la Fundació la Caixa la seva aportació econòmica en la lluita contra la leucèmia. Amb les vuit darreres edicions la Màgic BDN Running ja ha entregat uns 40.000 euros a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles