14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona reclama l’inici urgent de la construcció de l’institut La Riera

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha reclamat al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya l’inici de manera urgent de les obres de rehabilitació de l’escola Lola Anglada per reconvertir-la en l’institut la Riera. Així mateix, l’alcalde, en una carta dirigida al conseller d’Educació, Josep Bargalló, li reclama una reunió, al més aviat possible, per, a més, tractar dels convenis pendents per a la construcció de l’Escola Badalona Port i de l’Escola Ventós Mir.

L’alcalde recorda al responsable d’Educació de la Generalitat que l’any 2017 es va posar en funcionament en barracons provisionals el nou institut la Riera amb el compromís del Govern de Catalunya de construir un nou edifici on instal·lar-lo de manera definitiva. A més, l’abril del 2019, i amb publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), la Generalitat ja va encarregar a l’empresa pública Infraestructures.cat l’execució de les obres d’ampliació i reforma de l’institut la Riera amb tres línies d’ESO i dos de batxillerat. Unes obres per valor de 6 milions d’euros i amb una partida que ja constava en els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per aquest any 2020.

En la carta enviada al conseller, l’alcalde es mostra preocupat per poder garantir la continuïtat i l’oferta per als alumnes de l’institut la Riera per al curs 2021-2022.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles