14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona impulsa un programa per incentivar la contractació de 60 persones que visquin a la ciutat

L’Ajuntament de Badalona impulsarà mitjançant un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya la contractació de 60 persones de més de 30 anys que visquin a la ciutat i que es trobin en situació d’atur. Aquest programa beneficiarà també a les empreses i autònoms que facin aquests nous contractes laborals, ja que podran demanar una subvenció per l’import del Salari Mínim Interprofessional durant un període màxim de 9 mesos. Es podran beneficiar d’aquest programa totes les empreses, persones autònomes, entitats i institucions sense afany de lucre que generin nova ocupació.

Concretament, les empreses que participin en aquest programa rebran els següents beneficis:

  • Subvenció de fins a 1.108,33 euros mensuals durant un màxim de 9 mesos de contractació per cada persona contractada a jornada completa o la part proporcional en funció de la jornada parcial prevista.
  • Els ajuts en el programa són compatibles amb els incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstos per a cadascuna de les modalitats contractuals, amb les limitacions que estableix la normativa específica.
  • L’empresa podrà subscriure un màxim de 5 contractes de treball bonificats.

Per participar en aquest programa, les empreses han de realitzar les següents qüestions:

  • Posar-se en contacte amb el Servei Municipal d’Ocupació per rebre informació sobre les condicions i requisits concrets per participar en el Programa.
  • Definir el perfil professional de la persona que volen contractar.
  • Entrevistar als candidats que li presenti el Servei Municipal d’Ocupació i seleccionar al candidat que es consideri apte pel lloc de treball.
  • Signar un Conveni de Col·laboració amb l’Ajuntament.
  • Sol·licitar al Servei d’Ocupació de Catalunya l’ajut econòmic amb el suport dels professionals de l’Ajuntament que gestionen aquest programa.

Les contractacions amb una durada màxima de 9 mesos es podran realitzar fins al 22 d’abril de 2021, mentre que les d’una durada màxima de 6 mesos s’hauran de fer abans del 22 de juliol de 2021. Un cop s’hagi seleccionat un perfil concret, el treballador contractat haurà de fer un curs de formació organitzat pel Servei Municipal d’Ocupació durant el període que està contractat o abans de l’inici del contracte.

Totes les empreses i persones que estiguin interessades en aquest programa, tant per realitzar els nous contractes com per enviar el seu currículum poden posar-se en contacte amb l’equip tècnic municipal encarregat de la gestió d’aquest programa trucant al telèfon 608 471 013 entre les 9 i les 15 hores o enviant un correu electrònic a 30plus@badalona.cat.

Reunió amb FEB-PIMEC

L’alcalde Xavier Garcia Albiol i la 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera, s’han reunit aquest dimecres al BCIN amb Josep Maria Puente, president de FEB-PIMEC, i Damià Fernàndez, delegat territorial d’aquesta federació al Maresme i el Barcelonès Nord per tractar els detalls d’aquest programa i assegurar que s’aprofiten tots els seus recursos.

Després de la trobada, l’alcalde de Badalona ha detallat que “per materialitzar aquest programa que ofereix el SOC i garantir que s’aprofitaven d’aquest el nombre més gran de veïns possible, hem volgut anar de la mà amb la FEB-PIMEC i assegurar-nos que no es deixava passar una oportunitat com aquesta, ja que altres anys no s’ha aprofitat per no haver-se gestionat adequadament”. Garcia Albiol ha afirmat que “cal aprofitar tots els escenaris que poden beneficiar als ciutadans i empreses de la nostra ciutat i aquest programa és un clar exemple”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles