25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona amplia a partir d’avui dimarts els seus serveis després de la modificació de les mesures sanitàries del brot de la pandèmia

A partir d’avui dimarts, 1 de desembre, s’ampliaran els serveis que fins ara s’estaven oferint a la Xarxa de Biblioteques Municipals de Badalona seguint les indicacions de la Resolució SLT/2983/2020, de 21 de novembre de la Generalitat de Catalunya, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

A les biblioteques Canyadó i Casagemes-Joan Argenté, Llefià-Xavier Soto, Lloreda i Sant Roc es podran oferir els serveis habituals, tal com el servei de préstec i retorn de documents, accés directe a les col·leccions, ús de les sales de lectura i estudi, ús d’ordinadors… sempre amb una limitació d’aforament del 50% de la capacitat màxima en condicions normals.

Les sales infantils s’obriran també amb accés limitat, segons l’aforament.

Per facilitar i agilitzar el servei es recomana sol·licitar cità prèvia.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles