14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Suspès el regim de visites al Centre Sociosanitari El Carme davant la detecció de nous casos de COVID19

El règim de visites del Centre Sociosanitari El Carme queda suspès davant la detecció aquest dissabte, 28 de novembre, de nous casos COVID19 positius fora de l’àrea d’aïllament. Des de la detecció, i seguint els procediments establerts pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, s’han pres les mesures de seguretat establertes, afectant, entre altres, al règim de visites. Per tant, des del centre es potenciaran les vies d’informació alternatives (telefòniques i/o telemàtiques) per assegurar el continuu informatiu entre pacients i familiars. De manera temporal, també se suspenen els nous ingressos.

Actualment, hi ha 12 nous usuaris COVID19 positius, majoritàriament asimptomàtics, que s’hi sumen a la trentena de pacients ja positius internats a l’àrea d’aïllament. De fet, aquests usuaris ja han estat traslladats a la zona COVID. Davant la detecció el cap de setmana, s’ha fet un cribatge als 187 pacients que actualment hi ha al centre. El procés també s’ha fet als més de 200 professionals que hi treballen al centre, dels quals 5 han resultat positius.

A banda de les mesures de seguretat citades com la suspensió del règim de visites o nous ingressos, l’organització -seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries- està vigilant de prop els casos positius així com la resta de pacients, professionals i contactes per prendre les mesures pertinents en cada moment.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles