Els ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs s’han compromès a treballar plegats per impulsar un hub internacional per al desenvolupament sostenible en el futur espai de 32 hectàrees conegut com a les Tres Xemeneies, situat al front litoral entre ambdós municipis. Aquest compromís es referendarà durant el primer trimestre de l’any 2021 mitjançant un acord que identificarà a través de quina figura jurídica es desenvolupa aquest projecte que ha de servir per millorar les dues ciutats i projectar la comarca del Barcelonès Nord.

Aquest acord ha estat explicat pels alcaldes Xavier Garcia Albiol i Joan Callau després d’una reunió que han mantingut aquest dimarts al matí en la qual també han participat el regidor de l’Ajuntament de Badalona i delegat del Consorci del Besòs, Miguel Jurado; el president del consell consultiu del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement (PNSC), Màrius Rubiralta i Ferran Falcó, membre de l’associació Restarting Badalona. En aquesta trobada s’ha valorat de quina manera es pot desenvolupar aquest hub i les principals línies de treball que s’han d’implantar durant els pròxims mesos.

Després de la reunió, Xavier Garcia Albiol s’ha mostrat molt satisfet per “un acord que demostra que ambdues ciutats tenim un projecte i les idees molt clares de què és el que volem per aquest entorn”. L’alcalde de Badalona ha destacat que “l’àrea de les Tres Xemeneies és l’espai més singular i amb més valor qualitatiu des d’un punt de vista social i urbanístic que hi ha actualment a Catalunya i és per això que la nostra obligació és treballar conjuntament per aconseguir dotar a les nostres ciutats d’infraestructures i reclams que ens facin créixer i permetin millorar les condicions de vida dels nostres veïns”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí