21.8 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona dona suport als centres d’estètica de la ciutat després de l’obligatorietat de tancar a causa del risc de contagi de la Covid-19

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha reunit aquest migdia amb les representants dels centres d’estètica i bellesa de Badalona per analitzar la situació que pateix el sector per l’obligació de la Generalitat de Catalunya de tancar els seus negocis a causa de la Covid-19

Garcia Albiol s’ha mostrat contrari a aquesta mesura perquè enviarà “a l’atur a un sector de la població que no és responsable de l’augment del nombre d’infeccions de la Covid-19”. L’alcalde s’ha compromès a enviar una carta al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per donar suport als centres d’estètica i bellesa i que puguin tornar a obrir evitant així l’augment del patiment d’aquests sector.

L’alcalde ha afegit que “hi ha alternatives per ajudar a reduir el risc de contagi de la pandèmia i que no passa per tancar aquests centres, o els establiments de restauració que no són els culpables dels contagis.” “Decreta l’estat d’alarma o el toc de queda seria una manera més eficient d’evitat la proliferació dels contagis” ha conclòs Xavier Garcia Albiol.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles