26.8 C
Badalona
domingo, octubre 2, 2022
spot_img

Correos augmenta la seva flota de motos elèctriques a Badalona

Correos ha incorporat a les Unitats de Repartiment de Badalona un total de 3 motos elèctriques (141 a tota Catalunya) del model Rieju Nuuk Cargo, amb motor Bosch de 8,5 kW, i amb una autonomia de més de 100 km gràcies a la seva bateria d’ion de liti de 4,8 kWh. Les noves motos disposen també d’un dispositiu de geoposicionament i un bagul d’una capacitat de 180 litres, que permet ser més eficient en el lliurament de la paqueteria.

La incorporació d’aquestes motos elèctriques permet, des d’un punt de vista operatiu garantir la prestació del servei a tots els nuclis urbans, alineant-se amb les polítiques mediambientals europees, i atorga a Correos una avantatge competitiva davant d’altres empreses de repartiment a l’ultima milla.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,622SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles