24.7 C
Badalona
domingo, octubre 2, 2022
spot_img

Badalona i Santa Coloma de Gramenet tanquen l’accés amb vehicles a la Serralada de Marina

A partir d’aquest divendres, 23 d’octubre, no es podrà accedir en vehicles a motor a la Serralada de Marina des de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. La mesura ha estat acordada per tots dos ajuntaments i la Diputació de Barcelona per tal de regular l’accés al medi natural i reduir les actituds incíviques i contràries a les recomanacions sanitàries.

En els principals accessos, des de l’inici del camí de Sant Jeroni de la Murtra a la cruïlla amb el carrer de Prat de la Riba, a Santa Coloma de Gramenet, i a l’accés al camí de Sant Jeroni de la Murtra, des de la riera de Canyet a Badalona, s’ubicaran senyals informatius i elements, com ara cadenes, que impediran la circulació dels vehicles cap a la Serralada de Marina. Aquesta prohibició no afecta els vianants o ciclistes.

Des de les institucions públiques es fa una crida a les persones que vulguin gaudir passejant o fent esport de l’entorn natural del Parc de la Serralada de Marina, que ho facin seguint els consells, recomanacions i bones pràctiques tenint en compte la situació d’alerta sanitària derivada de la pandèmia de la Covid19.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,622SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles