21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Xavier Garcia Albiol visita les instal·lacions de Grup La Pau a Badalona

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat aquest matí les instal·lacions de Grup La Pau, la cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius, a Badalona.

La visita s’ha emmarcat dins l’estratègia del nou govern per acostar-se al teixit productiu de la ciutat i conèixer de primera mà el dia a dia de les empreses de Badalona, i en aquest cas de la cooperativa.

Vicenç Chicharro, president de Grup La Pau, i Jordi Alonso, director financer, han rebut a l’alcalde Garcia Albiol i junts han iniciat una visita per les instal·lacions de la cooperativa, on han pogut veure com es desenvolupa l’activitat diària de Grup La Pau, així com els diferents vehicles sanitaris i saludar a una part del personal.

Posteriorment, han mantingut una reunió de treball distesa on s’ha parlat del paper de la cooperativa a la ciutat i a la comarca o de la recent adjudicació del servei de la xarxa de transport sanitari urgent a Euskadi.

Xavier Garcia Albiol ha afirmat que “és un orgull com alcalde de Badalona visitar a una de les empreses més importants que tenim a la ciutat, amb més de 700 treballadors, molts d’ells veïns dels nostres barris”. Alhora, també ha destacat “el gran esforç” que ha fet La Pau durant la pandèmia i el confinament i ha explicat que s’obra una nova etapa de relacions fluides amb l’Ajuntament.

Per la seva banda, Vicenç Chicharro ha destacat la bona predisposició de l’Ajuntament per conèixer a una entitat amb tant arrelament com la cooperativa i s’ha mostrat satisfet de la visita i ha augurat una relació fluida i cordial amb l’Ajuntament de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles