14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Talls a la Ronda del Litoral l’11 i 12 d’octubre per renovar l’asfalt

Els dies 11 i 12 d’octubre, l’AMB portarà a terme la pavimentació d’un tram de la ronda Litoral (B-10). La renovació de l’asfalt es fa de manera periòdica i programada, quan s’esgota la seva vida útil. Aquest nou paviment reduirà l’impacte acústic que provoca la circulació dels vehicles i aportarà més seguretat i confort a la conducció.

En aquesta ocasió, s’actuarà des del punt quilomètric 0+500 fins al 6+500 en sentit Llobregat; des de l’alçada de la sortida 30 (Bon Pastor) fins a la incorporació 24 (Besòs). Aquesta actuació comportarà la renovació de 5.500 m2 de paviment.

Les obres comportaran talls de circulació entre les 15.00 h del diumenge 11 d’octubre i les 12.00 h del dilluns 12, i la circulació quedarà restringida a un sol carril, sempre en sentit Llobregat. La circulació en sentit Besòs no quedarà afectada per aquestes obres. A més, quedaran totalment tallats els següents trams i incorporacions:

  • Connexió de la B-20 pota nord en direcció ronda Litoral, sentit Llobregat.
  • Incorporació 30 (plaça de Monterey), sentit Llobregat.
  • Sortida 28 (connexió B-10 amb Gran Via, direcció Glòries).
  • Incorporació 27, sentit Llobregat.
  • Sortida 26, sentit Llobregat.
  • Incorporació 24, sentit Llobregat.

L’AMB informarà degudament als usuaris de les restriccions de circulació, així com dels itineraris alternatius que poden seguir. Tot i així, es recomana l’ús de vies alternatives mentre durin les restriccions.

Les rondes de Barcelona, amb una longitud total de 36,2 quilòmetres, són utilitzades diàriament per milers d’usuaris, i són una de les vies d’alta capacitat amb la intensitat mitjana diària (IMD) més alta de Catalunya (uns 276.500 vehicles al dia). L’AMB s’ocupa del manteniment d’aquesta infraestructura. Això inclou tant el manteniment ordinari (obres de reposició, treballs de neteja, enllumenat) com accions innovadores, com per exemple substituir l’enllumenat existent per tecnologia LED amb el cofinançament dels fons europeus FEDER.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles