17.5 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Ajuntament de Badalona i Junta d’Andalusia fomentaran activitats que difonguin la cultura andalusa

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la consellera de Cultura i Patrimoni Històric de la Junta d’Andalusia, Patricia del Pozo Fernández, signen avui al Palau d’Altamira, seu de la conselleria de Cultura de la Junta d’Andalusia, un Protocol de col·laboració per a la coordinació d’ambdues administracions per al coneixement, el foment, la promoció i difusió de la cultura andalusa i les seves manifestacions.

Aquesta col·laboració pretén l’impuls i el foment de les relacions amb el teixit associatiu i cultural amb la realització de diverses activitats. Tindran cabuda l’organització d’exposicions (presencials i virtuals) que permetin conèixer i difondre la cultura andalusa i aquelles relacionades amb la producció i l’exhibició d’obres musicals i escèniques. De la mateixa manera es convocaran jornades, cursos, concursos, premis, beques i ajuts que tinguin com a finalitat eixamplar el coneixement de la cultura andalusa.

El protocol signat de col·laboració entre la conselleria de Cultura de la Junta d’Andalusia i l’Ajuntament de Badalona tindrà una durada inicial d’un any amb pròrrogues anuals fins a un màxim de quatre i fa especial relleu en la promoció i difusió del flamenc com a expressió cultural mitjançant “el cante, el baile y el toque” com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat tal com va ser declarat per la UNESCO l’any 2010.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles