L’Ajuntament de Badalona engega un programa de cursos i tutories personalitzades destinat a empreses i autònoms de la restauració i el comerç per acompanyar-los en el procés de digitalització dels seus negocis. En l’actual context de crisi sanitària que està accelerant el canvi d’hàbits de consum de la ciutadania, el govern municipal busca reforçar i reactivar el teixit econòmic de la ciutat aportant eines útils i coherents amb la realitat per tal que els negocis puguin aprofitar les possibilitats que ofereixen les tecnologies de la informació i la comunicació per oferir un millor servei i arribar millor als clients potencials.

La iniciativa impulsada inclou diverses actuacions amb la intenció de garantir la màxima personalització i que es doni un procés de professionalització empresarial de les persones, juntament amb un procés que permeti incrementar l’eficiència i la capacitat del seu negoci. Per aconseguir aquests objectius es realitzaran dos cursos en línia: un dirigit específicament al sector de la restauració i l’altre al comerç, serveis i altres professionals. Cada un d’aquests cursos tindrà quinze hores de durada i inclourà una tutoria posterior per cada participant que s’adaptarà al seu perfil i a la seva activitat comercial. El programa també inclourà una sessió adreçada a conèixer els requisits legals i fiscals d’un comerç electrònic.

La formació que s’impartirà serà eminentment pràctica i servirà per conèixer pas a pas la implantació del comerç electrònic en un negoci això com quin és l’ús més adequat de les xarxes socials.

A banda de la formació, els participants d’aquest projecte també disposaran de l’assessorament d’un tècnic que els acompanyarà el temps necessari per posar en marxa les aplicacions que es creguin convenients i fer les modificacions que es vagi veient que són necessàries en funció dels resultats.

Els cursos s’impartiran els dimarts i dijous 3, 5, 10, 12, 17, 19 i 24 de novembre.

Els contingut i horaris dels cursos son els següents:

  • Implantació d’un comerç electrònic i xarxes socials per al sector de l’hostaleria: de 9:30 a 11:30 hores. Consistirà en com definir l’estratègia de màrqueting en línia del negoci. Permetrà  conèixer els recursos gratuïts per fer visible el nostre e-comerce a internet i  s’analitzaran les diverses maneres per vendre per internet per tal de implantar la més adequada a cada activitat i empresa
  • Implantació d’un comerç electrònic i xarxes socials per a comerços, serveis i professionals:  de 14 a 16 hores. Començarà analitzant els productes i el comerç propis per fer una estratègia de màrqueting en línia i activar un e-comerce.  Es donarà a conèixer com fer visible la nostra empresa i les diverses maneres per vendre per internet per tal d’escollir i posar en marxa la que pugui convenir més a la pròpia activitat.

Per més informació i inscriure’s en els cursos, les persones interessades han de contactar per correu electrònic a sae@badalona.cat  o trucant al telèfon 683393596. S’hi poden inscriure els autònoms, els socis de microempreses i els treballadors d’aquestes empreses que desenvolupin les funcions de digitalització dins de la mateixa.

La segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Badalona i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera, ha explicat que “des del govern municipal volem estar al costat del teixit econòmic de la nostra ciutat i per això impulsem aquest programa que ajudarà a les persones que rebin els cursos a definir l’estratègia de màrqueting digital del seu negoci, conèixer els recursos gratuïts per fer visible l’e-comerce a internet i  a analitzar les diverses maneres de venda en línia per tal d’implantar la més adequada a cada activitat i empresa”. Agüera ha assegurat que “des del govern municipal seguirem en aquesta línia i incrementarem els cursos per aportar tota l’ajuda possibles per aconseguir que l’economia local pugui reeixir”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí