Al ple d’ahir, Cs va presentar una moció de lluita contra l’ocupació. Aquesta moció proposava la creació d’un pla local contra l’ocupació que, com a mínim, donés suport als petits propietaris que pateixen aquest fenomen i formés la Policia Local per assegurar que els atestats que preparen siguin efectius quan la denúncia arriba al jutjat.

El PSC va presentar una esmena a al totalitat de la moció de Cs que deixava fora la creació del pla local contra l’ocupació. Aquesta esmena va se aprovada amb el suport de tots el grups del ple, excepte Ciutadans. La moció esmenada es va aprovar amb l’abstenció de Cs.

Segons el portaveu de Cs a Sant Adrià de Besòs, Pedro Sánchez, «el nostre Ajuntament ha perdut una oportunitat per llançar el missatge que l’ocupació no es benvinguda a Sant Adrià i que l’Ajuntament està disposat a encapçalar la lluita contra aquesta xacra.»

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí