Des de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i amb el finançament de la Diputació de Barcelona, s’ha programat aquest curs amb la finalitat que les persones emprenedores i empresàries puguin estar informades de què esperen les noves generacions -i les no tan noves però amb renovats hàbits de consum- per adaptar l’empresa al context canviant i adequar la proposta de valor. Conèixer les seves inquietuds i exigències vers el mercat, aprendre com emprar l’empatia per definir un discurs encertat i amb el qual se sentin identificats. En aquest formació descobrireu què caracteritza el nou consumidor 3.0 i quines expectatives heu de generar-los per guanyar-vos la seva admiració i fidelitat.

Els continguts previstos estan orientats a assolir objectius concrets com aprendre a dibuixar el client objectiu i quines expectatives heu de generar-li; descobrir l’evolució del consumidor: canvis d’hàbits, necessitats i motivacions; aprendre les tècniques online i offline amb les que abordar aquesta nova tipologia de consumidor; aprendre a identificar noves oportunitats de negoci inspirades en els nous hàbits i tendències de consum i emprar les noves tecnologies com a eina d’innovació per generar noves propostes de productes i serveis pels canals més adients.

Els principals continguts que es tractaran són:

– (Re)definició dels rols empresa-consumidor i les noves tendències de consum.

– Com l’evolució dels segments afecten a l’activitat empresarial i als hàbits de consum de manera silenciosa, i com articular-ho com a eina per a la innovació.

– Què és el Persona Empathy Mindmap i com emprar-lo: un canvas per relacionar els nous arquetips de consumidors.

– Què és el Consumer Trend Canvas i com emprar-lo: un canvas per evolucionar les propostes en base a un corrent de consum concret.

– Elaboració, de manera individual, dels lliuraments següents:

  • Fitxa d’arquetip de consumidor 3.0.
  • El mapa del viatge del consumidor 3.0 i la nostra cadena de valor.
  • Persona Empathy Mindmap.
  • Consumer Trend Canvas.

La formació tindrà lloc els dies 1, 5, 6 i 8 d’octubre de 14 a 16 hores, en modalitat online. Les persones interessades en la realització del curs us podeu inscriure a través del següent enllaç.

Per correu electrònic, les persones inscrites, rebreu les instruccions per l’accés al curs.

Si en voleu més informació podeu contactar-nos a través de les adreces empren@sant-adria.net o bé emprenedoria@sant-adria.net.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí