L’Ajuntament instrueix un expedient sancionador a un veí i un comerç per dipositar residus a la via pública fora de l’horari i el lloc establert

Hauran de fer front a una sanció de fins a 600 euros per no respectar l’ordenança municipal

0
924

L’Ajuntament de Badalona ha obert dos expedients sancionadors a un veí i un comerç de la ciutat per no respectar l’ordenança municipal que regula el llançament de residus. Un dels expedients s’ha obert a un veí per abocar trastos i mobles a la via pública fora de l’horari i el lloc establert. L’altra sanció ha recaigut sobre una botiga de venda al menor de fruites i verdures per no dipositar els residus en el lloc i horari establert i per dipositar als contenidors de recollida domèstica residus de cartró de gestió industrial generats pel mateix comerç. Els sancionats hauran d’afrontar mules de fins a 600 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí