L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha compromès amb els representants de les entitats andaluses a la ciutat a impulsar-les, projectar-les i que les seves activitats es donin a conèixer, encara més, al conjunt de la ciutadania. En aquest sentit ha avançat que buscarà el suport i la implicació de la Junta d’Andalusia amb la feina que fan les entitats en una reunió que mantindrà aquesta mateixa setmana amb el Conseller de la Presidència de la Junta, Elias Bendodo.

Xavier Garcia Albiol, acompanyat del regidor de Serveis Socials i Participació, Miguel Jurado, va mantenir aquest dilluns una reunió amb els representants de les entitats andaluses que hi ha a Badalona on, després d’escoltar les seves inquietuds i propostes, va assenyalar que l’Ajuntament està treballant perquè “se sentin ateses com cal, que sentin que no són entitats de segona i que treballem per mostrar el seu potencial perquè volem que formin part plenament de l’agenda social i cultural de Badalona”.

L’alcalde ha avançat que l’Ajuntament recuperarà, quan la situació sanitària ho permeti, la celebració d’una trobada amb activitats culturals, lúdiques i gastronòmiques del conjunt de totes les entitats, no només andaluses, per convertir-la en un gran esdeveniment social que durant un cap de setmana serveixi d’aparador i d’intercanvi de les diverses cultures, que enriqueixi el patrimoni cultural i social de la ciutat.

En la reunió també s’ha acordat que l’Ajuntament de Badalona, a més d’aprofundir en programes i propostes de col·laboració, ajudarà les entitats andaluses que encara no ho hagin fet, al fet que formin part del registre d’entitats de la Junta d’Andalusia, en tractar-se d’un tràmit imprescindible per a rebre el suport econòmic, logístic o d’intercanvi cultural amb l’administració autonòmica andalusa. En aquest sentit l’alcalde s’entrevistarà aquesta setmana amb responsables de la Junta d’Andalusia per estrènyer els lligams i la col·laboració.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí