La Unitat de Policia de Barri de Badalona, que el Govern municipal ha tornat a posar en marxa, ja ha començat a actuar. Ahir mateix agents de la Unitat van detenir un home que va agredir físicament a la seva dona al carrer de Joan Valera.

Aquesta unitat de la Guàrdia Urbana està formada per dos agents que patrullen a peu per diverses zones de la ciutat i tenen com a objectiu principal facilitar i assegurar una bona connexió entre el veïnat i els agents així com evitar qualsevol acte delictiu.

La nova Policia de Barri actuarà en dos torns diaris que cobriran la franja que va entre les 7 i les 22 hores. Per formar aquestes patrulles de proximitat, fins a l’1 de novembre s’aniran incorporant agents fins a arribar als 48 efectius que formen la unitat. Aquests agents provenen de noves incorporacions al cos i de la reestructuració interna de la Guàrdia Urbana efectuat pel Govern municipal.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí